Vergoedingen

De meeste verzekeringen voorzien in een terugbetaling van een beperkt aantal behandelingen (gewoonlijk 80% van de consultprijs.

Dit heeft geen effect op uw eigen risico!

Voorwaarde is wel dat uw chiropractor geregistreerd is bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) als Geregistreerd Chiropractor.

Wij zijn geregistreerd bij de SCN en aangesloten bij o.a de ICA en FICS en de Council on Fitness and Sport healthscience ICA.

Een deel van de consultprijs dient dus door de patiënt zelf betaald te worden. Aan het eind van het consult dient het gehele verschuldigde bedrag betaald te worden waarna terug betaling kan worden verkregen via uw verzekeraar.

Patiënten in loondienst wordt aangeraden om via de afdeling personeelszaken te informeren naar de aanwezigheid van een sociaal fonds binnen uw bedrijf. Dit fonds kan soms een financiële ondersteuning geven op het consultbedrag dat niet door de verzekering word gedekt.

Het staat iedere patiënt vrij om zelfstandig een afspraak te maken met een chiropractor. Voor een chiropractisch consult hebben patiënten in het algemeen geen verwijzing nodig van huisarts of specialist.

Controleer daarom altijd uw polisvoorwaarden!geregistreerdchiro

fics

Laat een reactie achter